Село Мийковци, Еленски балкан

Райско кътче чиста природа в Еленския Балкан

Мийковци и районът на селото имат своята притегателна сила не само заради спиращите дъха гледки или чудната природа, която ни заобикаля. Тук ние сме открили благоприятния за дейността на детски летен лагер релеф и сме съобразили заниманията си спрямо него.

Реката

Реката тук е най-чистата в Еленския балкан и неслучайно е най-предпочитано място за развлечение на децата. Закътаните вирчета, където могат да се разхладят и да поплуват, са идеални места за игри и закачки, особено през горещите летни месеци на детския лагер.

Природата

Еленският балкан ни е дарил с невероятна природа – чист въдух, дъхав аромат на гората, чудни мелодии от птичи напев и прохладно ромолене на потоците. Всичко това е притаено край село Мийковци и децата имат постоянен досег с тези природни богатства.

Къщата

Къща за гости „Кандафери“ е артистичен шедьовър, рожба на таланта и ентусиазма на младите творци, участвали в създаването ѝ. Уникалните елементи и цялостни решения от дърво, както и автентичният чардак с гледка към връх Чумерна, създават атмосфера, която ще обогати почивката Ви с незабравими впечатления.

Децата са разпределени по 2 деца в двойна стая, 4 в апартамент, 3 в студио.

Ела и ти!

Местата са ограничени!
Записванията стават в началото на годината за предстоящото лято, след кратко събеседване по телефона.